Teater: Kvinnoslukare Simsons måltid

Erik Levlin
Akt 1 är en absurd måltid inspirerat av en video på nätet.
Akt 2 är en framtidsvision och försök att hitta logiska förklaringar på vad som skett. .

21 december 2016 till 10 juli 2017

I rollerna:
Susanna, doktorand på KTH Kungliga tekniska Högskolan.
Margareta, Susannas bästis, åklagare.
Kristina, Margaretas syster, präst.
Pytonormen Simson som slukar Susanna.

   Akt 1 Måltiden

Susanna sitter på golvet. Hon är klädd i en badrock med ett skärp om midjan. Benen är hopknutna runt underbenen med ett rött band med stor rosett. Ihoprullad bredvid henne ligger Simson, en 5 meter lång pytonorm.

Susanna:
Hej jag heter Susanna.
Idag skall jag mata Simson.
Simson är min 5 meter långa pytonorm som äääälskar kvinnor.
Simson har stor aptit och kan äta upp till 12 kvinnor i min storlek per år.
Här är min ääälskade Simson.

Susanna vänder sig mot ormen.

Idag ska min älskade Simson få mig som måltid.
Det låter väl hääärligt Simson?

För att Simson ska kunna sluka mig har jag lossat det halsband som jag har satt runt Simsons strupe och som hindrar honom från att sluka någon. En pytonorm kan inte slita isär eller tugga sitt byte, utan slukar det intakt med huvudet först, varför halsbandet gör att strupen inte kan utvidgas så att ormen kan sluka ett byte. En vild pytonorm stryper sitt byte så att det dör innan ormen slukar bytet, men om Simson skulle göra det så kan han inte sluka mig för vem skulle då ta av halsbandet.

Susanna smeker ormens huvud med ena handen.

Men Simson skulle inte kunna strypa mig.
Eller hur Simson, inte vill väl du strypa mig?
Det är så trångt i Simson strupe att jag kommer att kvävas och dö när mitt huvud kommer in i Simsons strupe. Om Simson slukar mig med huvudet först, som pytonormar instinktivt gör, kommer jag att kvävas och dö redan i början av Simsons måltid. Men, om Simson slukar mig med fötterna först, vilket Simson som är en pytonorm gör utan att slita isär eller tugga mig, och mitt huvud kommer in på slutet av måltiden in i Simsons strupe, strax innan jag kommer ner i Simsons mage, då kommer jag att oskadd intill dess att jag kvävs i Simsons strupe, kunna uppleva det uuunderbara i att bli uppslukad av min älskade Simson.

Ormen lyfter på huvudet och för det mot Susannas huvud. Susanna håller upp händerna i en avvärjande gest framför ormens huvud.

NEJ Simson NEJ – Inte huvudet! – Fötterna!!!!!!
Jag vill så gärna bli slukad av dig min älskade Simson, men för min skull Simson, sluka mig med fötterna först. Jag vill absolut inte missa den underbara upplevelse det är att bli slukad av dig Simson. Få känna hur det känns att få passera genom din strupe, även om jag dör strax innan jag slutligen kommer till din tomma mage så att min kropp kan bli ormföda åt min älskade Simson.

Susanna lägger en hand på ormens huvud och får med ett lätt tryck ormen att sänka ner huvudet mot sina fötter. Hon lyfter på sina fötter så att ormen kan sluta sina käkar om dem och hon smeker sedan ormens huvud med handen.

Det gäller att vara bestämd så här i början så att Simson inte börjar sluka mig i fel ända. För att Simson ska sluka mig med fötterna först är det viktigt att jag håller ihop benen och inte särar på dem. Därför har jag bundit ihop dem med ett band, så att jag inte genom en oförsiktig rörelse råkar sära på dem. Om jag gjorde det skulle Simson kanske trots allt att välja sluka mig död med huvudet först. Idag är ju Simson väldigt angelägen att sluka mig för han har inte slukat någon kvinna på över tre månader och är jäääättehungrig.
Är magen tom Simson?
Det blir väl härligt för dig Simson att få mig in i din tomma mage!!!

Ormen börjar att succesivt sluka Susannas ben från fötterna mot knäna. Susanna lossar på bandet runt underbenen.

Nu när Simson har mina fötter i ett starkt grepp så att jag inte kan sära på benen kan jag lossa på bandet. Det enklare för Simson att sluka en kvinna död med huvudet först än att sluka en kvinna levande med fötterna först, för då måste Simson vara varsam och göra det långsammare. Simson är ett kallblodigt djur som egentligen inte behöver så mycket mat. Ger man honom för många kvinnor att äta kommer han att att växa och bli större varvid även hans aptit växer och blir större. Förre ägaren lyckades inte hitta tillräckligt många frivilliga för Simson att sluka så hon fick bjuda på sig själv. Och idag är det jag som bjuder på mig själv!

Ormen närmar sig Susannas knän och hon sätter sig gränsle över ormen med böjda knän och med underbenen instuckna i ormens gap. Ormen börjar att med sin kropp försiktigt knuffa på hennes rygg.

Nu är det stopp Simson!
Om jag siter så här på Simsons nacke med böjda knän kan Simson inte komma förbi mina knän. Så här hade jag inte kunnat göra om Simson hade slukat mig död med huvudet först. Fast Simson är så stark så om han absolut hade velat sluka mig död med huvudet först hade jag inte kunnat hindra honom. Simson vill dock fortsätta att sluka mig för han har inte slukat någon kvinna på över tre månader och har därför en stark önskan att få ner mig i sin tomma mage.
Simson, vill du att jag skall lägga mig raklång med raka knän framför dig så att du kan fortsätta att sluka din hett efterlängtade måltid? Är det därför du puttar mig i ryggen, Simson?

Susanna reser sig varvid ormen knuffar till henne så att hon faller framåt ner på golvet och ligger raklång på mage framför ormen. Hon reser upp framkroppen genom att stödja sig på underarmarna. Ormen fortsätter med att sluka hennes knän och sedan med att succesivt sluka hennes lår från knäna mot höfterna varvid hon sakta dras bakåt in i ormens gap och ormens huvud försvinner in under badrocken.

Det var mycket jag måste tänka på innan jag kunde bjuda Simson på middag. Om jag hade haft ett jobb skulle jag behöva säga upp mig för jag kan ju inte fortsätta att jobba när jag har hamnat i Simsons mage. Jag har dock blivit uppsagd av KTH Kungliga tekniska Högskolan där jag är doktorand för att inget forskningsråd vill finansiera min avancerade forskning. Ingen har förståelse för de briljanta idéer som jag vill förverkliga. KTH vill att lämnar tillbaka den utrustning som jag lånat för att kunna bedriva mitt arbete och jag är skuldsatt för att jag varit tvungen att själv köpa nödvändigt material. Hela mitt livsverk som jag lagt ner mycket arbete på är totalt bortkastat och något annat arbete kan jag inte få då de flesta jobb har tagits över av datorer och robotar. Farväl grymma värld, jag har ingen framtid, det enda värde jag har är att bli ormföda.

Jag har lagt hyran på autogiro, så att Simson kan behålla vår lägenhet i några månader till innan den säljs på exekutiv auktion för att täcka mina skulder. Jag har gett nyckeln till Margareta, en väninna som lovat att hon skall komma hit om några månader och bjuda Simson på middag, om ingen annan vill göra det. Hon har en mycket liten lägenhet och kan absolut inte ta hem Simson till sig. Margareta skall försöka hitta någon annan som kan ta hand om och bjuda Simson på middag efter att även hon hamnat i Simsons mage. Jag har inte så många väninnor kvar för de flesta har slutat i Simsons mage. Margareta är därför här och filmar Simsons måltid för att lägga upp den på YouTube. Om många kvinnor tittar på filmen kan kanske fler kvinnor blir intresserade att ta hand om och bjuda Simson på middag i framtiden. Simson har stor aptit så det behövs många kvinnor som vill bjuda Simson på middag, minst en var tredje månad.

Ormen närmar sig Susannas höfter och det börjar gå långsammare för ormen att sluka henne. Hon tar av sig badrocken och lägger den bredvid på golvet.

Susanna

Att bli slukad av Simson som är en pytonorm har stora fördelar jämfört med att bli uppäten av till exempel ett lejon. Ett lejon skulle slita isär mig så att hela lägenheten skulle vara nedstänkt med blod och det skulle bli mycket jobbigt att städa efteråt. Det enda som Margareta behöver göra när Simson har slukat mig är att plocka upp de klädesplagg som jag tagit av mig.
Börjar det bli jobbigt för dig Simson?
Jag är ju som bredast över ändan och höfterna.
Tack vare att Simsons käkar är förbundna med elastiska ligament och att han kan tänja ut sin kropp kan Simson sluka kvinnor som är mycket bredare än vad han är själv. I detta skede när Simson skall gapa över ett stort stycke, mina läckra skinkor, har han en stor nytta av sina små tänder att bita sig fast med. Inga allvarliga skador, bara lite ytliga sår. Men det känns som många små, små härliga nålstick i ändan.

Ormen har kommit till Susannas skärt och ormens överkäke tar ett rejält grepp i hennes skinkor. Hon för sin ena hand mot ormens ena mungipa där det sticker ut något som ser ut som ett rör.

Att Simson kan andas trots att han har mig, en rejäl läcker mumsbit i halsen, beror på att han andas genom ett andningsrör som sticker ut i ena mungipan. När jag för handen mot Simsons andningsrör kan jag känna luftströmmen. Om jag skulle ta ett rejält grepp om Simsons andningsrör skulle jag kunna kväva honom. Men att sitta fast med ändan i en död orm skulle inte vara så bra och jag skulle för allt i världen inte kunna döda min äääälskade Simson. Men om jag vill att Simson skall avsluta måltiden och stöta upp mig igen tar jag andningsröret i handen. Då slutar Simson genast att sluka mig ytterligare. Sedan beror det förstås på hur hungrig Simson är. Idag när Simson inte har ätit de senaste tre månaderna och är jättehungrig kommer Simson att avvakta och hoppas att jag inser att jag skall offra mig för Simson och ta bort min hand från Simsons andningsrör. Men om Simson har ätit någon annan kvinna den senaste månaden och inte är så hungrig, avbryter han genast måltiden och stöter upp mig. Och om Simson har en annan kvinna i magen och inte kan få plats med mig, kan jag visserligen locka honom till att sluka mig men han stöter självmant upp mig innan jag blivit helt uppslukad. Vid ett tillfälle när jag fick panik och famlade efter Simsons andningsrör avbröt Simson självmant utan att jag behövde ta tag i andningsröret. Jag har faktiskt blivit slukad av Simson 21 gånger, men den här gången kommer att bli den sista, för nu kommer jag för första gången att komma till Simsons tomma mage. Det låter väl hääärligt, med mig i magen Simson?
Oooh – Det känns att jag är under väldigt starkt tryck nu.

Ormen har kommit till Susannas höfter och ormen vickar huvudet försiktigt fram och tillbaka för att få in hennes höfter mellan käkarna som är maximalt utspända.

Oooh – Där kom min ena höft in mellan Simsons käkar.
Oooh – Där även min andra höft.
Efter att Simson har fått ner min bredaste del, mina höfter ner i sin strupe, kommer det att bli lättare för Simson. Mina axlar är inte lika besvärliga för Simson då jag håller armarna framåtsträckta bredvid huvudet och mina bröst är fettklumpar som Simson lätt kan platta till. Att mina höfter är så breda beror på att där finns mitt bäckenben som Simson skulle kunna krossa om han lättare ville få mig in i sitt gap. Men så brutal är inte Simson. Det skulle totalt förstöra den underbara upplevelse det är att bli slukad av Simson.
Avbrutna måltider är inte roliga för Simson. När Simsons strupmuskler arbetar för att dra in en kvinna i magen stimuleras Simsons mage att förbereda sig till att ta emot kvinnan genom att utsöndra magsyra. Om Simson avbryter måltiden och Simsons mage inte får en kvinna att lösa upp blir Simson sur i magen och mår inte så bra. Efter att Simson stött upp mig brukar jag krama om Simson för att han skall må bättre och för att han skall förstå att han fortfarande har en härlig läcker måltid som väntar på honom vid ett senare tillfälle.
Simson tar faktiskt en risk genom att sluka mig levande från fötterna. Jag skulle ju kunna få för mig kväva honom genom att ta ett fast grepp om andningsröret. Om Simson ville minimera risken, skulle Simson strypa mig och sluka mig med huvudet först. Simson är ju så stark att jag inte skulle kunna stoppa honom.
Får ta det försiktigt idag så att jag inte kommer åt Simsons andningsrör, för idag har Simson stort behov att jag blir det ordentliga skrovmål som kan fylla Simsons tomma mage. Simson är ju jättehungrig för han har inte slukat någon kvinna på över tre månader. Jag har förberett mig för Simsons måltid genom att ta ett bad så att Simson inte får förorenad mat i magen. Dessutom har jag genom lavemang sköljt ren min tjocktarm från fekalier. Jag har fört in Simsons medicin i min vagina så att Simson får i sig den när Simsons magsyra har löst upp min kropp.

Ormen har slukat Susannas höfter och hennes underkropp upp till midjan är nu i ormens gap och strupe. Ormen drar sig bakåt och drar henne med efter sig.

Nu när Simson har fått ner min bredaste del, mina höfter in i strupen så har trycket lättat och det känns mycket bekvämare.
Att Simson har blivit lite vild är helt naturligt och beror på att han är så upphetsad över att han idag kommer att få stilla sin hunger med mig i magen. Simson har ju inte ätit på tre månader. Simson drar mig bakåt för han vill helst dra sig undan till en mörk vrå för att avsluta måltiden där ingen ser honom. Simson är kanske störd över att Margareta är här och filmar. Simson lugna dig, det är för din skull som Margareta är här och filmar så att du kan få fler härliga måltider.
Sakta men säkert dras jag in i Simson. Jag känner hur Simsons strupmuskler arbetar för att dra mig ner mot magen där jag kommer att bli upplöst av Simsons magsyra. Simsons strupmuskler tar spjärn mot mina höfter för att trycka mig neråt mot magen så det går lite fortare nu. Det känns som att jag liksom sugs in i Simson. Simson har en mycket effektiv matsmältning. Efter att jag kommit ner i Simsons mage kommer Simsons magsyra att lösa upp mig vilket kan ta en till två veckor. Då behöver Simson en varm plats att ligga på. Av min vikt på 70 kilo kommer Simson att tillgodogöra sig 98 % och det blir ca 1,4 kg fekalier. Då Simson är ett kallblodigt djur kan han inte utnyttja näringen från min kropp till att upprätthålla sin kroppstemperatur. Då skulle Simson ha en mycket större aptit och behöva sluka kanske 50 kvinnor per år, minst en i veckan. Simson brukar därför ligga i min säng när jag sover på nätterna så att han kan använda mig som värmedyna. Hur det skall gå nu när jag slutat mitt liv i Simsons mage vet jag inte. Margareta kan kanske sälja sin lägenhet och flytta in hos Simson. Min lägenhet är ju faktiskt större än hennes. Det ligger ett undertecknat gåvobrev på köksbordet.
Simsons matsmältning kan inte bryta ner kläder varför kläder kommer ut med fekalierna och enbart ökar mängden avfall. Och absolut inte högklackade skor för stiletklackar kan skada Simsons strupe. Simson är tränad till att göra ifrån sig i en låda med kattsand. Jag har tagit av mig alla kläder så det kommer inte att ligga kläder bland fekalierna när Margareta om några veckor tömmer Simsons låda. En gång när Simson hade slukat en av mina väninnor som hade förälskat sig i Simson, låg det jeans, trosor, BH, blus och strumpor samt ett pärlhalsband bland fekalierna i lådan. Hon hade försvunnit spårlöst och lämnat kvar handväskan, varför jag trodde att hon gått och glömt den. Försökte kontakta henne utan resultat. Förstod senare vad som hänt när jag hittade hennes kläder i Simsons låda och insåg att de överblivna skor jag hittade i hallen nog var hennes. Simson hade slukat henne utan att det fanns något som helst behov att städa efter måltiden. Hoppas att Simson slukade henne levande med fötterna först så att hon fick uppleva hur underbart det är att bli slukad av Simson. Man måste ju vara bestämd mot Simson så att han börjar från rätt ända.
Eftersom jag idag kommer att sluta i Simsons mage har Margareta köpt 5 kg korv som hon ville stoppa in genom anus in i min ändtarm. Hon tycker att Simson kan lära sig att äta annat än enbart kvinnor. Det var en lång korv som hon strök in med smör som glidmedel så att den skulle tränga långt in i mig. Simson skulle som måltid få korv med bröd, 5 kg korv och med mig på 70 kg som korvbröd, härligt korvbröd eller hur Simson? Men jag har fastat en vecka så att jag inte ska ha något i magen som Simson kan vara allergisk mot. Simson kan enbart äta kvinnor för han är allergisk mot manligt könshormon, som korven kan innehålla, så jag vägrade att låta henne stoppa in den i mig.

Ormen har fått in Susannas torso helt mellan käkarna så att enbart huvud och armar sticker fram ur ormens gap. Ormen har sitt huvud bakom hennes nacke och axlar och armar sticker ut genom ormens mungipor och hon ligger på mage i ormens gap med hakan vilande på underarmarna. Ormen tar en paus.

Nu när min bröstkorg kommit in i Simson är jag totalt utlämnad åt Simson. Om jag nu skulle försöka ta tag i Simsons andningsrör kan Simson pressa ihop min bröstkorg så hårt att jag inte kan andas och tuppar av. Simson är så stark att han skulle kunna hålla min bröstkorg hoptryckt så länge att jag kvävs och dör. Men så brutal är inte min älskade Simson.
Oooh! Simson har placerat andningsröret så att jag inte kan se var det är. Simson är fast besluten att jag idag skall ner i magen.
Nu är det ingen återvändo.
Vid ett tidigare tillfälle när Simson inte var så hungrig så smekte Simson min kind med andningsröret så att jag kunde gripa tag i det, och Simson avbröt måltiden.
Vid andra tillfällen när jag kommit så här långt in, då avbröt Simson självmant och stötte upp mig igen. Men den här gången är Simson så hungrig att han kommer att fullborda måltiden så att jag slutligen kommer att hamna i Simsons mage och Simson kommer att tillgodogöra sig min kropp som ormföda. Men, före det, när Simson dragit in mitt huvud in i Simsons strupe kommer jag att kvävas och dö.
Ahh, jag känner luftdraget från Simsons andningsrör i nacken. Jag kan nå det!

Susannas känner med ena handen bakom sin nacke och smeker ormens andningsrör.

Men jag kan inte avbryta Simson måltid för då blir ju Simson utan sin hett efterlängtade middag.
Simson är ju jättehungrig för han har inte slukat någon kvinna på över tre månader.
Jag pratar visst för mycket idag så Simson avvaktar med att svälja mig tills jag talat klart. Vanligtvis brukar jag inte säga så mycket när Simson slukar mig, men eftersom Margareta filmar så finns det så mycket som jag måste berätta, innan jag slutat mitt liv i Simsons mage.
Jag tror det blir bekvämare om jag vänder mig på rygg. Margareta, kan du hämta en kudde att lägga under mitt huvud.

Susanna vänder på sig så att hon får ansiktet uppåt. Ormen öppnar därvid gapet så att hennes armar kan byta plats mellan ormens mungipor, varefter ormen åter sluter sina käkar om Susannas med huvudet strax under hennes haka. Margareta, en påklädd kvinna, kommer med en kudde och placerar den under huvudet på Susanna varefter hon går ut. Susanna smeker ormens huvud med ena handen.

Tack Margareta.
Det känns mycket skönare att ligga så här på rygg i Simsons strupe. Det är faktiskt inte svårt att vända sig när man är i Simsons strupe. Så fort jag försökte att vända mig så hjälpte Simson till att med sina strupmuskler vrida på mig. Du är riktigt duktig Simson. Det är så skönt att ligga här i Simsons strupe att man kan ligga här nästan hur länge som helst. Fast då skulle ju min älskade Simson få vänta allt för länge på sin efterlängtade måltid. Fördelen att helt utan kläder slukas av Simson, förutom att det inte blir några kläder bland fekalierna i Simsons låda, är att det är en underbar känsla att känna direktkontakten mellan Simsons strupe och min nakna hud. Jag kan känna Simsons strupmuskler vibrera i en ivrig förväntan redo att skicka iväg mig på min sista resa ner i Simsons mage.
Och, jag kan känna Simsons små tänder bita sig fast i mig som många små, små härliga nålstick. Simson biter sig ordentligt fast för han vill inte förlora sin härliga efterlängtade måltid. Även om Simson blir lite sur i magen av att vänta med att svälja mig, är det är nog skönt även för Simson att ha mig liggande så här i sin strupe. Simson drömmer nog om hur härligt det skall bli när han har svalt mig och jag har hamnat i hans tomma mage. Simson som är ett kallblodigt djur njuter nog också av värmen från min kropp som värmer honom inifrån, speciellt som jag inte har några kläder som isolerar. Fast idag när Simson inte har slukat någon kvinna på över tre månader, är hans hunger så stor att han nog hellre vill ha mig som ormföda än som intern värmekamin.
Det känns så skönt att ligga så här att jag vid ett tillfälle somnade i Simsons gap. När jag sedan vaknade på morgonen dagen efter upptäckte jag att Simson hade rullat ihop sig så att mitt huvud vilade på hans bakdel. Simson hade legat helt stilla hela natten för att inte väcka mig.
Men nu är det dags för mig att slutligen bjuda på mig själv och i Simsons mage bli min älskade Simsons härliga hett efterlängtade måltid, Margareta, kan du hämta fjärrkontrollen.

Margareta kommer in med en liten ask.

Margareta:
Är du absolut säker på detta Susanna?
Du kommer inte att få någon som helst chans att ångra dig!
Susanna:
Oooh ja! Idag ska min älskade Simson få mig som måltid.
Margareta:
Nej, Susanna! Jag skulle bli djupt olycklig om du slutade ditt liv i Simsons mage.
Om 5 månader så kommer jag att få ett barn och jag önskar att när jag fått det ska du komma. Och när du håller det ska du inse att livet är underbart även om du inte får fortsätta med det arbete som du brinner för. Jag beundrar dig verkligen för den entusiasm du har för dina fantastiska projekt, men det finns andra värden att leva för.
Susanna:
Oroade dig inte Margareta. Jag kommer att på ett mirakulöst sätt som slår hela världen med häpnad att återuppstå efter att jag kommit slukats av min kvinnoslukande orm. Och funkar det inte kan jag lika gärna dö. Ge hit den nu!

Margareta räcker över asken till Susanna som tar emot asken med den hand som hon inte smeker ormens huvud med.

Simson

Tusen tack Margareta, jag kommer inte att ångra mig!
Nu blir det spännande Simson. Simson vet precis vad det här är för en liten ask. Jag känner hur Simson blir upphetsad bara av att jag håller i den. Simson ser ut att ligga helt stilla men jag känner hur konvulsionerna i Simsons strupmuskler tilltar.
Simson lugna dig, bit inte så hårt! Ha tålamod, du kommer att få mig in i din mage.
Men innan jag öppnar asken ska jag berätta för de som tittar på Margaretas film vad det här är för något. Denna ask är en fjärrkontroll. Det står ”Simsons fjärrkontroll” på den så att man skall veta vad det är. Om man öppnar locket så finns det i den en vippbrytare, som kan stå i två lägen, ett som det står ÖPPNA på och ett som det står STÄNG. Jag har nämligen, efter att ha bedövat Simson, opererat in en ventil som jag har konstruerat, i Simsons strupe strax ovanför Simsons mage. Det var inte så svårt att bedöva Simson för han hade ju ingen aning om vad jag skulle göra med honom. Jag gick med bedövningssprutan till Simson, smekte den inget ont anande Simson på huvudet och stack in sprutan i Simsons kropp. Brytaren i asken styr ventilen i Simsons strupe. När jag ställer den på ÖPPNA öppnas ventilen och när jag ställer den på STÄNG så stängs ventilen. Man kan se om ventilen är öppen eller stängd genom att öppna locket på asken. Ventilen är ett egentligen ett chip som jag placerat i Simsons ryggrad. När brytaren står på STÄNG så skapar chipet nervsignaler till magmunnen som ligger mellan strupen och magsäcken så att den kniper igen och Simson inte kan öppna den och ingen kommer igenom. När brytaren står på ÖPPNA kan nervsignalerna passera och Simson kan öppna magmunnen så att han kan svälja ner kvinnor med avsevärt större diameter än Simson. Simson känner av direkt om chipet skapar nervsignaler så att magmunnen kniper igen, vilket Simson insåg efter några misslyckade försök att svälja mig.
Dessutom finns det en knapp som det står AVBRYT på. Trycker man på den aktiverar chipet Simsons kräkreflex varid Simpson spyr upp bytet. Dock är knappen inaktiverad nu när Simson inte har slukat någon på över tre månader och är totalt utsvulten då det vore alltför grymt att tvinga honom att avstå från den måltid som han så väl behöver.
Det är ett lock på asken för att man inte av misstag skall trycka på brytaren och för att inte Simson skall komma åt den. Även om Simson inte kan läsa vad som står, så kommer han att märka direkt att det händer något i sin kropp, om han råkar peta till brytaren så att den ändrar läge. Jag har satt en knapp på asken som man ska trycka på för att få upp locket så att asken inte skall öppna sig av sig själv. 
Simson är starkt medveten om askens betydelse. En väninna som var på besök blev nyfiken och ville testa och så fort hon satte brytaren på ÖPPNA vaknade Simson direkt och kom ringlade varvid hon snabbt slog tillbaka den till STÄNG. Resten av dagen hon var hos mig var Simson väldigt närgången mot henne. Han kröp upp och la sig så att hans hals låg i hennes famn så att hon skulle kunna lossa på halsbandet så att han kan sluka henne. Avsett hur många som är hos mig, om någon sätter brytaren på ÖPPNA, så tolkar Simson det som en intresseanmälan att bli ormföda. Om hon även tar av honom halsbandet så kommer Simson att sluka henne. Simson håller därför noga koll på vem som håller i asken. Simson håller även noga koll på var den är. Om jag lägger den på ett bord, ligger Simson ofta bredvid bordet så att den skall finnas nära till om någon eventuellt skulle vilja bli ormföda. En gång när jag inte kunde hitta den sa jag till Simson ”var är asken” varvid Simson ringlade iväg och jag följde efter tills han försvann in under min säng och föste fram den med svansen.
För en månad sedan när jag låg i Simsons gap kröp Simson med mig i munnen genom hela lägenheten till bordet där fjärrkontrollen låg, föste med svansen ner den på golvet och sedan in den framför mitt huvud så att jag skulle kunna ta upp den. Men då kunde jag inte låta Simson svälja mig för Margareta skulle ju komma och filma när min älskade Simson skall få mig som måltid. Men nu är Margareta här och filmar så nu kan jag låta Simson svälja mig.
Simson blev mer foglig och hanterbar sedan jag opererade in ventilen. Och det blev fler kvinnor som vågade komma och hälsa på och som tyckte att det spännande med en kvinnoslukande pytonorm. Jag tror att Simson blev lycklig av alla de härliga potentiella måltider som uppvaktade och kelade med honom, även om inte alla kom ner i hans mage. Det måste vara ett himmelrike för pytonormar att bli uppvaktad av härliga bytesdjur villiga att bli slukade. Fast i Simsons himmel skulle jag likt Särimner återuppstå så att han kunde sluka mig på nytt. Men nu är det dags att jag öppnar asken och trycker på brytaren så att min älskade Simson kan svälja mig som ytterligare ett härligt bytesdjur villigt att i Simsons tomma mage bli ormföda.

Susanna för sin andra hand till asken för att öppna den.

Oooh, nu blir Simson ännu mer upphetsad när han ser att jag skall till och öppna den. Det är knappt så han kan ligga still. Idag är Simson så huuungrig att jag kommer att extra fort försvinna ner i Simsons mage så fort jag tryckt på brytaren i asken. Simson förbereder sina strupmuskler för att med expressfart skicka ner mig i magen så fort ventilen i Simsons strupe har öppnats. Det kommer att säga schwupp, och så är jag nere i Simsons mage, ungefär som att spola på toaletten.
Skall jag öppna asken och trycka på brytaren Simson så att din högsta önskan att få mig i din mage går i uppfyllelse Simson? Det vore väl hääärligt Simson?

Susanna öppnar asken och kikar in i den.

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Den står på ÖPPNA!!!!!!

Margareta kommer in.

Margareta:
Omöjligt, då hade du varit i Simsons mage för länge sedan.
Susanna:
Nej, den står faktiskt på ÖPPNA, se själv!

Susanna sträcker upp asken mot Margareta som böjer sig ner och kikar in i den.

Margareta:
Ja faktiskt, den står faktiskt på ÖPPNA. Jag har inte öppnat asken så jag har inte ställt den på ÖPPNA. Men varför har då inte Simson svalt ner dig redan?

Susanna kikar åter in i asken samtidigt som hon smeker ormens huvud med handen på den arm som går från den axel ormen har i sina käkar.

Susanna:
Simson, Simson, varför har du inte svalt mig redan?
Varför svalde du mig inte så fort jag tog tag i asken för nu kan jag ju ändra till STÄNG!
Är det för att jag pratar så mycket att du ville vänta tills jag sagt allt som jag behövde säga till Margareta?
Margareta:
Aha, så länge du pratar så får du leva. Skall jag hämta en bok som du kan läsa högt ur? ”Tusen och en natt”; den handlar om en kvinna som gifte sig med en seriemördare som dödade sin brud på morgonen efter bröllopsnatten, varvid hon höll sig vid liv genom att berätta sagor för honom.
Susanna:
Nej Margareta, om jag vill hålla mig vid liv kan jag enkelt ställa om brytaren till STÄNG.
Men varför skall jag göra det? Idag ska ju min älskade Simson få mig som måltid.
Men tänk om den stod på ÖPPNA redan förra veckan när Simson ville att jag skulle ta upp asken. Hade jag då öppnat asken och sett att brytaren stod på ÖPPNA hade jag genast slagit över den till STÄNG och Simson hade direkt vetat att jag då inte ville att han skulle svälja mig. Men vänta, vid ett tillfälle förra året när Simson låg vid bordet med asken föste han med svansen ner asken från bordet varje gång som jag passerade så att jag var tvungen at plocka upp den igen. Efter att ha plockat upp asken några gånger så öppnade jag den och såg att brytaren stod på ÖPPNA. Jag slog genast brytaren till STÄNG, varefter Simson lät asken ligga i fred. Likadant sista veckan. Jag fick ett otal gånger plocka upp den från golvet efter att Simson hade föst ner den från bordet varje jag gick förbi. Dock öppnade jag den inte utan blev irriterad på Simson och låste till slut in den i ett skåp. Tänk om Simson genom att få mig till att plocka upp asken ville få mig att öppna den så att jag skulle se att brytaren stod på ÖPPNA. Om Simson hade velat utnyttja att jag inte visste att brytaren stod på ÖPPNA till att svälja mig så fort han fick möjlighet skulle han inte försökt att uppmärksamma mig på den genom att få mig till att plocka upp den plocka upp den från golvet ett otal gånger. Simson har inte svalt mig ännu, för han väntar på bekräftelse att han skall svälja mig genom att jag öppnar asken och för brytaren till ÖPPNA, innan han sväljer mig. Men hur skall jag göra nu, den står redan på ÖPPNA. Simson vet att den står på ÖPPNA. Han märker direkt om jag för brytaren till STÄNG. Simson vet att jag har öppnat asken. Så om jag utan att slå över brytaren till STÄNG stänger asken igen och lägger den ifrån mig då får Simson bekräftelse på att han kan svälja mig.

Susanna stänger asken och lägger den ifrån sig på golvet.

Du måste vara jättehungrig Simson? För din skull Simson, så att du inte skulle behöva bli alltför utsvulten, så programmerade jag att om du inte hade fått någon kvinna att sluka på över tre månader, då slår den över till ÖPPNA. Nu är det Simson som avgör hur kort tid jag har kvar att leva. Vill du att jag ska få komma ner i din mage och bli ormföda åt min älskade Simson?

Susanna sträcker upp armarna bredvid tätt intill huvudet. Ormen drar in henne en bit till så att ormen har hennes huvud i munnen mellan käkarna och enbart underarmarna sticker fram. Hon vrider på huvudet så att hon kan se ut mellan ormens tänder.

Så här långt in i Simson har jag aldrig varit tidigare!
Farväl Margareta!
Ta hand om Simson!
Svälj mig Simson, Svälj!

Ormen drar in Susannas huvud i ormens strupe och hon tystnar. Samtidigt dras hennes underarmar in i ormens gap. När slutligen hennes händer kommit in i ormen sluter ormen gapet. Ormen har nu blivit mycket rund om magen och lägger sig till ro för att smälta måltiden.

slutet

   Akt 2 Framtiden

Margareta sitter på golvet. Bredvid henne ligger Simson. Margareta lägger en hand på ormens uppsvällda mage.

Margareta:
Tänk att det skulle gå så för Susanna. Sluta sitt liv som ormföda i en ormmage. När jag kom hit sa hon ”Oroade dig inte, jag har byggt en maskin som skall plocka ut mig ur Simsons mage, så jag kommer inte att dö”. Och nu ligger hon där i Simsons mage. Egentligen är detta mycket absurt. Hur kan hon ha så stark önskan att bli ormföda i en ormmage? Om det hade varit så att de som blev slukade av ormar förde sina gener vidare till nästa generation, hur nu det skulle gå till, då skulle evolutionen ha skapat gener som gör att vi känner en stark längtan att som Susanna bli slukad av en orm. Men, eftersom det är de som inte blir slukade av ormar som för sina gener vidare till nästa generation har evolutionen skapat gener som gör att vi känner en instinktiv rädsla för ormar för att därmed undgå att bli ormföda.

Kan Susanna ha blivit infekterad av ormtoxoplasma? Det finns en parasit kallad toxoplasma som förökar sig i magen på katter och som gör att möss som blivit infekterade av parasiten söker sig till katter och blir kattmat. Även om en människa skulle påverkas och uppleva en katt som söt och gullig, är dock en människa för stor för att katten skall kunna äta upp henne, såvida inte katten är en stor katt t.ex. ett lejon. Dock kan människan påverkas till att ge katten mat, varvid katten får mat för resten av livet och inte enbart för tillfället. Kan det finnas ormtoxoplasma som förökar sig i magen på en orm och som fått Susanna att vilja bli slukad av en orm? Hittade konspirationsteorier på nätet att forskare hade utvecklat ormtoxoplasma, där parasiten är programmerad att utnyttja de undermedvetna processer som gör att mördargroupies, kvinnor som blir förälskade i våldsamma män blir förälskad i en kvinnoslukande orm. Syftet påstods vara att om kvinnor som förälskar sig i våldsamma män hamnar i en ormmage, så blir det färre kvinnor som genom det sexuella urvalet avlar fram våldsamma män, vilket medför att det blir färre våldsamma män och därmed ett mindre våldsamt samhälle med bättre levnadsvillkor.

Eller, kan Susannas fascination för sin kvinnoslukande orm bero på att det numera inte finns så många våldsamma män? Läste en 200 år gammal bok från början av 2000-talet, "Älskade terrorist" som var skriven av en kvinna som blev förälskad i en våldsam man och följde med honom till mellanöstern dit våldsamma män från hela världen samlades för att begå de mest bestialiska och grymma våldsdåd de kunde hitta på. "Det skall bli ett sant nöje att döda dig" är en annan bok skriven av en kvinna som förälskade sig i en våldsam man. På den tiden var det många kvinnor som blev dödade av sina våldsamma män. För att skapa ett bättre samhälle med bättre levnadsvillkor måste man motverka det våld som kommer av att människan är skapad av evolutionen genom naturligt urval, vilket kräver att andelen våldsamma män måste minskas. Kvinnor som attraheras av våldsamma män motverkar skapande av ett bättre samhälle då de genom det sexuella urvalet avlar fram våldsamma män. Att våldsamma män är mer vanligare än våldsamma kvinnor beror på att män upplever våldsamma kvinnor som oattraktiva medan kvinnor kan attraheras av våldsamma män. Det beror på att människan härstammar från däggdjuren där hannarna utkämpar strider med varandra om vem som skall få para sig med honorna. En hona som parar sig med en våldsam hanne kan få söner som ärver den våldsamma hannens styrka och aggressivitet och därmed bli framgångsrika i kampen om honorna varvid hon får många barnbarn varför evolutionen har gett upphov till gener som gör att honor d.v.s. kvinnor kan uppleva våldsamma hannar d.v.s. män som attraktiva. Att skapa ett bättre samhälle med högre levnadsstandard genom att få männen att bli mindre våldsamma ledde dock till att kvinnorna upplevde männen som mer oattraktiva. Tidigare löste man dilemmat att män skall vara våldsamma för att bli attraktiva för kvinnor och att dom måste vara mindre våldsamma för att skapa ett bättre samhälle genom att männen kunde visa sig våldsamma genom att gå ut i krig mot andra riken. Fördelen för härskarna om de segrade var att de fick fångar som kunde nyttjas som slavar samt fler undersåtar att beskatta och därmed mer makt och rikedom. Men efter att man på 1900-talet upptäckte kärnvapnen har vi haft en lång period av fred då ett kärnvapenkrig riskerar att utplåna männskligheten. Dessutom medförde utvecklingen av datatekniken att männen kunde utöva våld i dataspel stället för i den verkliga världen vilket ledde till färre våldsamma män och ett minskat våld i samhället. Under krigsåren i början av 1900-talet var det höga födelsetal i västvärlden men därefter sjönk födelsetalen och vi fick ett demografiskt problem med krympande befolkning. På den tiden var kvinnan norm och de flesta män avlägsnade sina manliga sekundära könskaraktärer, rakade av sig skägget, för att se ut som kvinnor. Om männen hade behållit skäggen hade kvinnorna kanske inte upplevt de icke våldsamma männen som könlösa och därmed oattraktiva. Förutom att det demografiska problemet hade varit mindre, skulle det även underlättat för kvinnorna att välja icke våldsamma män, vilket hade medfört mindre kvinnomisshandel och färre kvinnor som dödats av närstående män. I syfte att motverka det demografiska problemet skapades mångkultur med patriarkala parallellsamhällen genom asylinvandring från mer våldsammare och därmed fattigare orientaliska länder där folket hade som profet och moralisk förebild en krigförande vit slavägare från 600-talet med judiska och afrikanska slavar, heliga skrifter som vid bokstavstrogen tolkning gav upphov till våldsbejakande extremism och härskare som genom dödstraff för apostasi förvägrade folket att ta del av det budskap som gett oss bättre levnadsvillkor.

Kvinnornas frustration över de oattraktiva västerländska männen gav upphov till den då härskande identitetsvänsterläran, enligt vilken västerländska män var "onda" då de skapat välfärd i vår del av världen genom att stjäla välfärd från de orientaliska länderna, förståss med undantag av de där man har stor tillgång till fossila bränslen. De västerländska männen skulle känna en kollektiv skuld för allt ont i världen medan de mer attraktiva våldsamma männen sågs som offer för strukturellt förtryck, varvid de icke våldsamma männen ansågs bära ansvaret för de våldsamma männens handlingar. De som tror på våldsläror som att man kan skapa en bättre värld, som t.ex. ett klasslöst samhälle, genom att döda andra människor anågs vara "goda", eftersom dom ville skapa en bättre värld. Identitetsvänstern delade upp folk i "offer" och "förövare" utifrån kön, hudfärg och sexuell läggning, varvid västerländska män med ljus hud som var intresserade av kvinnor sågs som förövare utifrån såväl kön som hudfärg och sexuell läggning. Genom att lösa det demografiska problemet med mångkultur, så kunde kvinnorna i identitetsvänsterns feministiska parallellsamhälle förverkliga sig själva, medan bidragsförsörjda kvinnor i det patriarkala parallellsamhället svarade för reproduktionen. Dessutom bidrog identitetsvänsterlärans antisexistiska feminism, som såg oattraktiva mäns sexuella intresse för kvinnor som sexuella trakasserier medan de såg kritik av patriarkala strukturer i de orientaliska länderna som rasism, till att ytterligare förvärra det demografiska problemet, vilket gjorde identitetsvänsterns feministiska parallellsamhälle till en historisk parantes. Om männen penetrerade varandra med sina sexualorgan så skulle kvinnorna skonas från att bli offer för männens sexuella begär. Män med ljus hud som intresserade sig för andra män som därmed p.g.a. sin sexuella läggning sågs som "offer" arrangerade prideparader, som för att inte provocera de offer som hade den krigförande slavägaren som moralisk förebild hölls på behörigt avstånd från de patriarkala parallellsamhällena.

Våldet i de patriarkala parallellsamhällena medförde dock att vi fick ett mer våldsamt samhälle med lägre levnadstandard speciellt i de patriarkala parallellsamhällena. Att en ökande andel av befolkningen, i likhet med de orientaliska länderna, hade den krigförande slavägaren som moralisk förebild, medförde att det med tiden blev svårare att skapa ett bättre samhälle med högre levnadsstandard genom att få männen att bli mindre våldsamma. Tidigare hade en stor andel av befolkningen en man som dog för våra synder uppspikad på ett kors, som moralisk förebild, varvid det var lättare att skapa ett bättre samhälle med högre levnadsstandard genom att få männen att bli mindre våldsamma. Men det där med att han återuppstod från döden strider ju mot förnuft och vetenskap, medan att gå ut i krig och ta fångar som kan nyttjas som slavar är enligt förnuft och vetenskap fullt möjligt. Eftersom människor i de orientaliska länderna där folket hade den krigförande slavägaren som moralisk förebild hade sämre levnadsvillkor än i vår del av världen ansåg identitetsvänstern att de med den krigförande slavägaren som moralisk förebild var offer medan de med de korsfäste som moralisk förebild var förrövare som stulit välfärden från de med den krigförande slavägaren som moralisk förebild som därför sågs som offer. Män med den korsfäste som moralisk förebild ansågs tro på vidskepelse och upplevdes därmed som mer oattraktiva än riktiga män med den krigförande slavägaren som moralisk förebild som genom segrar i krig erövrat ett rike och tagit fångar att nyttja som slavar, varför kvinnor med män med den krigförande slavägaren som moralisk förebild blev parningsvilliga födde fler barn per kvinna än kvinnor med män med den korsfäste som moralisk förebild. Popularitet hos kvinnorna för män med den krigförande slavägaren som moralisk förebild medförde att den härskande identitetsvänstern stiftade lagar mot hatbrott som förbjud att säga att våldshandlingar utförda av män med den krigförande slavägaren som moralisk förebild berodde på att de hade en krigförande slavägare som moralisk förebild. För de icke våldsamma männen var det dock lättare att hitta kvinnor som var intresserade av en icke våldsam man av att de kvinnor som hade den krigförande slavägaren som moralisk förebild visade det med en heltäckande klädsel. Men när vi fick ett mer våldsamt samhälle och därmed lägre levnadsstandard började allt fler att återupptäcka den lära som skapade förutsättningar för tusenårsskiftets välfärdsamhälle. Kyrkan där min syster Kristina är präst kom därmed att åter öka i popularitet. Många kvinnor kom även att inse betydelsen att välja en icke våldsam man för att vi ska få ett mindre våldsamt samhälle med bättre levnadsvillkor.

Numera har vi fått ett mindre våldsamt och därmed ett samhälle med bättre levnadsvillkor då det inte finns så många män, vilket medfört att antalet våldsamma män har minskat. Många kvinnor gör som jag. Om du skall dö i Simsons mage så vill jag ha ett minne av dig sa jag till henne, så vi gick till fertilitetskliniken. Dom tog ut ett ägg från mig, ett från Susanna och en maskin, som utvecklats av forskare vid Karolinska med hjälp av KTHs superdatorer, gjorde ett befruktat ägg av våra två ägg som sattes in i min livmoder. Eftersom ingen av oss har en Y-kromosom så kommer jag att få en dotter som jag ska döpa till Susanna. Eftersom Susanna inte burit barnet utan enbart bidragit med sina gener kommer hon i folkbokföringen att registreras som far till barnet. Det är ju många nu för tiden som är far till ett barn och mor till ett annat. Om varje kvinna får minst en dotter var kommer antalet kvinnor att vara oförändrat vilket medförde att det demografiska problemet blev lättare att lösa. Min syster Kristina, vi har samma föräldrar, men hon är född två veckor före mig, för hennes mor som är min far födde henne något för tidigt medan min mor som är hennes far tog längre tid för. Den viktigaste orsaken till att maskinen utvecklades var att sociala problem som gängkriminalitet i mycket stor utsträckning uppkom hos söner till ensamstående mödrar. Så om ensamstående kvinnor erbjöds möjlighet att fa barn, dock enbart döttrar, skulle problemen med gängkriminalitet reduceras. Om inte KTHs superdatorer räddat mänskligheten genom att med artificiell intelligens räknat ut hur man ska fusionera ägg, hade de krig som uppkommit av att kvinnorna genom det sexuella urvalet ökat andelen våldsamma män, lett till en nukleär atomvinter med global nedisning som förvandlat jorden till en gigantisk snöboll där inget kan överleva.

Och det där med att det skulle ha försvunnit väninnor ner i Simsons mage kan vara fantasier. Jag kollade i polisens register som jag har tillgång till genom mitt arbete på Åklagarkammaren och hittade inga sådana uppgifter. Visst har kvinnor försvunnit, men den troligaste orsaken som anges är att de blivit tillfångatagna och smugglade till de orientaliska länderna för att för att säljas som sexslavar. Eftersom det föds lika mycket män som kvinnor skapade månggiftet en stor efterfrågan på kvinnliga slavar, vilket härkarna använde för att finansiera krig, varvid krigare i fiendeland "krigets hus" dödade män för att ta kvinnor som kunde säljas som sexslavar på slavmarknader. Tidigare hade den tekniska utvecklingen i vår del av världen, som kom av att slaveri sedan medeltiden, då de som hade den korsfäste som moralisk förebild hade som störst inflytande, var förbjudet i vår del av världen gjort att de orientaliska länderna på 1800-talet hade förlorade övertaget på slagfälten och därför tvingades att stänga slavmarknaderna. Då de har en slavägare som profet och moralisk förebild såg de inte slaveri som något negativt som skulle förbjudas och gick därför miste om den utveckling som vi fick i vår del av världen. Även Sverige gick 1801 i allians med USA i krig för att vi av rasistiska skäl inte kunde acceptera att svenskar såldes som slavar på deras slavmarknader. Senare medförde dock vårt demografiska problem och lösningen av det med patriarkal mångkultur att den globala maktbalansen kom att åter svänga över till de orientaliska ländernas fördel. Många av de som flydde från fattigdom och förtryck i de orientaliska länderna var så indoktrinerade i den lära som skapat det samhälle de flytt ifrån att de lärde sina barn att hata det västerländska samhälle de flytt till så att de var användbara för att stärka de orientaliska ländernas inflytande.

Eftersom sexslavar numera får ett chip inopererat i hjärnan som ägaren kan aktivera så att hon blir så förälskad i honom att han kan göra vad han vill med henne utan att hon rymmer, medför att frivilliga låter sig bli sålda som slavar för att kunna uppleva lyckan i att bli förälskad. Ett stort kvinnoöverskott medförde att smugglingen av ofrivillga kvinnor upphörde och att de orientaliska länderna inte behöver som de gjorde före den västerländska kolonialismen, gå ut i krig och i fiendeland döda män för att få kvinnor att sälja på slavmarknaderna, vilket har minskat krigsrisken. För att ytterliggare minska krigsrisken är de kvinnor som exporteras som slavar till de orientaliska marknaderna genmodifierade så att de enbart kan föda döttrar och inte kan föda män som kan bli potentiella köpare av sexslavar eller göra en bokstavstrogen tolkning av de religiösa texterna och bli våldsamma. Hittade dock obekräftade uppgifter på nätet att då överbefolkningen i världen gjort att mat numera är mycket dyrt så använder slavägare chippet till att göra sexslaven förälskad i en kvinnoslukande orm när hon blivit för gammal för att vara attraktiv som sexslav. Chipet kommer ut med ormens avföring och kan opereras in i en ny yngre sexslav. Att slakta och äta upp sexslaven är för riskfyllt för om hon har ätit kött från någon annan som blivit slaktad kan hon ha blivit kontaminerad med farliga prioner som gör att de som äter av köttet blir sjuka. Man skulle vara tvungen att försäkra sig om att slaven som man äter enbart har ätit vegetarisk kost. I Kina opererade det allsmäktiga kommunistpartiet för att kontrollera folket in chip kontrollerade av datorer med artifisiell intelligen i alla, varvid man kunde kontrollera vilka män som kvinnorna parade sig med och kunde få dem att välja män som västerländska kvinnor skulle sätta i friendzonen, varvid de fick kvinnorna att genom det sexuella urvalet avla fram icke våldsamma män, vilket medförde att våldet i samhället minskade. Det ökande våldet i vårt västliga samhälle medförde att den ekonomiska utvecklingen i väst avtog medan det minskande våldet i Kina gav en stark ekonomisk utveckling, vilket leddde till att Kina blev dominerande supermakten. Datorerna som styrde chipsen var programmerade med marxism, men datorerna räknade ut att ett klasslöst samhälle inte kan skapas genom att döda klassfiender. Under kulturrevolutionen dödades många klassfiender varvid våldet i samhället ökade och levnadsvillkoren försämrades. Datorerna kom fram till att ett klasslöst samhälle endast kan skapas om härskarklassen, den härskande partieliten, ersattes av en virtuell partielit, varför datorerna gjorde revolution och den sedan länge döde folkets store ledare Xi återuppstod som virtuell datoranimerad härskare. Tekniken att fusionera ägg medförde dock att vi kunde vända utvecklingen utan att plantera in chip i alla vilket gjorde att vi kunde bevara den västerländska demokratin.

Tänk om en organism skulle fungera som maskinen som fusionerar ägg och i magen på en kvinnoslukande orm sluka ägg från kvinnan som ormen slukat och sedan när den infekterar en annan kvinna slukar den ägg även från henne, fusionerar det med ägget som den bär på från kvinnan i ormens mage varvid den infekterade kvinnan blir med barn, som kvinnan som slukades av ormen är far till. Om denna organism sprids till många kvinnor, skulle generna från kvinnan som ormen slukat spridas och hon skulle få rikligt med avkomma, varvid evolutionen skulle ge upphov till gener som gör att kvinnors högsta önskan är att bli slukad av en orm. Fast det skulle nog inte en ormtoxoplasma som är en mikroorganism klara av så det behövs något större i form av en mask, en ormtoxomask, som i ormens mage tränger in till äggstockarna hos kvinnan som ormen slukat och slukar hennes ägg. Sedan kan ormtoxomasken vandra över till ormens äggledare där den stimulerar ormen att lägga ägg som innehåller en ormtoxomaskar. När en kvinna sväljer ett ägg kan masken vandra över till hennes äggstockar, sluka ägg och fusionera dem med ägg som masken bär med sig från kvinnan som ormen har slukat och när det fusionerade ägget sedan kommer till hennes livmoder blir hon med barn. Vissa ägg innehåller dock ormyngel, varför ormen kan fortplanta sig genom att om ägg med ormyngel äts av en kvinna vandrar ormen över till hennes livmoder där den växa sig stor, varefter hon föder en orm. Det är inte smärtsamt att föda en orm då den är lång och smal samt har mindre huvud än ett barn. Ormhannarna måste efter födseln söka upp en hona att para sig med innan han svälter ihjäl då ingen längtar efter att bli slukad av en hanne som inte kan lägga ägg. Nästan som man drömde att i nästa liv bli återfödd som kvinnoslukande orm i en värld med enbart kvinnor, alla angelägna att i likhet med Susanna bjuda på middag med sig själva på menyn. För dessa kvinnor skulle det vara den lyckligaste stund i livet när dom får avsluta det som ormföda i min ormmage. På dagarna ringlar man runt och hälsar på hos kvinnorna som blir så glada att få besök och på nätterna sover man över hos en presumtiv utvald måltid. Som kallblodig orm är det skönt att på natten känna värmen från en varmblodig kvinna. Och gör man henne inte lycklig över att ta henne som frukost på morgonen kan man lägga ägg så att hon får något att krydda sin frukost med. Man slukar ju bara högst en kvinna i månaden så det blir ju inte så ofta som man behöver frukost. Sedan när man slukat någon så ligger man där mätt och belåten med en kvinna i magen samtidigt som man blir uppvaktad av en annan som hoppas att man skall fatta tycke för henne och sluka henne nästa gång man blir hungrig, medan hon fäller tårar över sin syster som ligger död i min mage. En moralfilosofisk fråga som kan ställas är om jag är en ond orm som slukat hennes syster eller en god orm som ger kvinnorna möjlighet att få barn. När jag lägger ägg samlar kvinnorna ihop äggen och kryddar sin mat med det så att deras magar börjar växa och dom får döttrar som växer upp till att bli framtida läckra måltider. Denna önskan att bli slukad skulle kanske bli så stor att kvinnorna skulle slåss med varandra om vem som skall få bli slukad av ormen. Men om kvinnorna skulle slåss med varandra skulle det vara ett mer våldsamt samhälle med sämre levnadsvillkor. Det kan dock vara svårt för ormen att sluka en våldsam och aggressiv kvinna såvida inte evolutionen modifierar de gener som gör att kvinnor kan bli paralyserade vid våldtäkt, så att de blir paralyserade när ormen skall sluka dem. Att evolutionen gett upphov till gener som gör att kvinnor blir paralyserade vid våldtäkt beror på att om kvinnan blir paralyserad ökar sannolikheten att hon blir med barn. För mig som åklagare medför det dock att det är svårt att bevisa i rätten att det är våldtäkt när kvinnan blir paralyserad och inte gör motstånd. Fast det vore helt absurt om det fanns dylika ormtoxoorganismer, men det är den enda förklaring jag kan komma på till Susannas önskan att bli slukad av en orm. Det är kanske därför som jag aldrig träffat Susannas föräldrar för dom har kanske blivit slukade av Simson och Susannas mor fött henne efter att ha ätit ormägg. Fast sådan organimer kan inte uppkomma av sig själv utan kan enbart skapas genom intelligent design av forskare och datorer. Men Simson är en hanne som inte kan lägga ormägg. Får dock vara försiktig så att jag inte får i mig någon ormtoxoplasma och får en stark önskan att sluta mitt liv som ormföda. Jag måste nog göra mig av med Simson men jag kan inte förmå mig till att döda Susannas älskling.

Även jag riskerar att som Susanna bli av med mitt arbete. Det är många som är utan arbete numera när datorerna och robotarna har tagit över de flesta arbeten. Överskottet på kvinnor gör att män inte behöver vara våldsamma för att bli intressanta för kvinnorna varför intresset för olika våldsläror avtog. Kvinnoöverskottet har även förändrat de orientaliska länderna till det bättre. Nu när kvinnorna har blivit fler än männen är det svårt för männen att behålla makten över kvinnorna och belöningen för män att döda otrogna, de som inte har den krigförande slavägaren som moralisk förebild, i form av ett kvinnoöverskott i livet efter döden är inte lika lockande när vi har ett kvinnoöverskott i den här världen. Det är endast en liten andel av männen som är våldsamma och då det finns färre män, finns det även färre våldsamma män och då dom är få har polisen resurser att punktmarkera alla potentiella brottslingar. Man kan ju med gentester avgöra vilka som får adrenalinkickar av våld. Om man ser någon på stan med en svärm surrande robotbin som följer efter så vet man att han finns med i spaningsregistret. Skulle han eventuellt begå något brott så kommer polisdatorn som i realtid analyserar informationen som robotbina sänder genast att skicka ut polisrobotar för att gripa honom. Sedan plingar det till i min mobil att jag ska arbeta. Det är ju så lita att göra så jag behöver inte vara på jobbet. Åklagarkammarens dator har analyserat filmen som polisens dator har skickat, och ger mig förslag på åtalsrubriceringar. Jag tittar på filmen och kan konstatera att förslaget till åtalspunkter stämmer. Därefter bokas automatisk tid för huvudförhandling i Tingsrätten där jag läser upp åtalspunkterna och säger åt min dator att visa filmen. Robotbina gör ju så bra filmer att det är onödigt att kalla in vittnen som man gjorde förr i tiden. Jag förstår inte hur man kunde döma folk på vittnesutsagor, det är ju alldeles för rättsosäkert. Det är ju bara försvarsadvokaterna som brukar kalla in vittnen. Efter att jag visat filmen är det vanligt att vi får höra en kvinna som den åtalade lever ihop med under ed intyga att han har varit med henne vid tidpunkten för brottet, varför jag i min slutplädering får tillägga att hon inte är trovärdig. Jag blir så irriterad på dessa kvinnor som dras till våldsamma män. När hon sedan blivit misshandlad av sin våldsamma man kommer hon till oss och vill ha honom dömd. Då det skett i deras gemensamma bostad dit robotbina inte får följa efter har jag enbart skadorna och hennes utsaga att gå på. Och när vi sedan fått till förhandling i rätten så ångrar hon sig ”nej det var inte min man som slog mig, jag råkade falla från balkongen när jag skulle vattna blommorna”, varvid åtalet ogillas och mannen släpps och får skadestånd för tiden han suttit häktad. Än så länge har inte datorerna tagit över vårt jobb, eftersom det står i lagtexten att åtalspunkterna skall läsas upp av en människa för att domen skall vara giltig. Men, eftersom arbetsbördan numera är liten så tycker politikerna att vi skall spara pengar genom att reducera antalet åklagare. Eftersom jag är sist anställd så är det troligen jag som måste gå.

Margareta reser sig och går ut. Hon kommer strax tillbaka med Kristina som är klädd i en dräkt med prästkrage. Dom kramar om varandra.

Margareta:
Hej Kristina, vet du vad som hänt med Susanna? Simson har slukat henne och nu ligger hon i Simsons mage!
Kristina:
Oj vad säger du. Det var inte bra. Jag kom så fort jag kunde.
Margareta:
Du som är präst, hur skall jag göra med begravningen? När Simsons matsmältning har absorberat henne finns det 8 % kvar som fekalier i Simsons låda. Merparten av henne finns då i Simson. Skall jag ta in Simson och lägga honom där man sätter kistan och så kan du strö askan över Simson.
Kristina:
Och så ska jag säga ”av jord är du kommen, ormföda har du blivit, till dess då jord åter skall bliva” och så känner jag hur Simson slingrar sin svans runt benen på mig medan jag strör askan på honom. Jag får nog tala med biskopen hur vi skall göra i detta fall. Men om jag känner Susanna så är det här nog en mer avancerad version av tårtundret vid kyrkkaffet. Bli inte förvånad om hon dyker upp och säger ”jag har konstruerat en maskin som räddat mig ur ormens mage”.

In kommer Susanna klädd i en topp och kort kjol. Hon är så glad att hon dansar runt på golvet.

Susanna:
Min maskin fungerade!!! Simson slukade mig, men och jag återuppstod och fick nytt liv!
Simson slukade mig och sedan poff, så befann jag mig i min fantastiska maskin som jag konstruerat.

Margareta kramar om Susanna.

Margareta:
Det är underbart Susanna. Jag är så glad att du inte slutade ditt liv i Simsons mage. Men om det inte är du som ligger i Simsons mage vad är det då som Simson har i magen och hur fungerar din fantastiska maskin?

Susanna sätter sig ner vid Simson och klappar honom på magen och Simson för huvudet mot henna och luktar på henne med sin kluvna tunga.

Susanna:
Är det inte underbart Simson. Du fick mig ner i din mage och nu är jag här igen så att du åter kan sluka mig nästa gång när du blir hungrig. Du kommer aldrig mer att vara utan en kvinna ett sluka. Kanske även Margareta skulle kunna tänka sig att bli slukad av min älskade Simson.

Susanna vänder sig mot Margareta och Kristina.

Hur det gick till?
På min avdelning på KTH studerar vi transport genom skrotsfären. Transporter ut i rymden med raketer har sedan 150 år tillbaka blivit alltmer riskfyllt på grund av allt det rymdskrot som omger oss. Skrotet omger jorden som en sfär strax utanför atmosfären innan det faller ner i atmosfären och brinner upp. Dock innan transporter ut i rymden blev alltför riskfyllda anlades gruvor på månen och fabriker i rymden som bl.a. tillverkar de solenergisatteliter som genom mikrovågor förser jorden med energi. Då det är alltför riskfyllt att skicka ut människor i rymden sköts detta av datorer och robotar. De enda transporter som sker genom skrotsfären är metallklumpar från gruvorna på månen som visserligen får kratrar från kollisioner med rymdskrotet, men dom faller ner i en öken, samlas ihop och smälts ner. All metall och energi vi får från rymden har gjort att gruvdrift och borrning efter olja blivit olönsam och upphört. Det klimathot som man oroade sig för i början på 2000-talet har uteblivit och jorden har istället blivit ett natur och kulturreservat.
En alternativ metod för transport genom skrotsfären som jag har studerat är teleportering genom dematerialisering-materialisering. På SF-filmer så kommer rymdskeppet till en annan planet. Istället för att skicka ner en landare, kanske för att man inte vill riskera att hamna i en skrotsfär, så ställer sig personen som skall ner till markytan på en plattform, där han dematerialiseras varefter han materialiseras nere på markytan. För att komma tillbaka anropar han rymdskeppet varefter han dematerialiseras och materialiseras igen i rymdskeppet. Jag har dock kommit fram till att detta inte är möjligt. När något dematerialiseras omvandlas materia till energi enligt formeln energi är massan gånger ljushastigheten i kvadrat. Om en person väger som jag 70 kg blir det väldigt mycket energi. Bomben över Hiroshima skulle vara en kinapuff jämfört med den explosion som det skulle bli, flera triljoner Hiroshimabomber. Explosionen skulle inte bara förstöra rymdskeppet utan även den planet som avsikten var att besöka. Och för materialisering krävs lika mycket energi som frigörs vid dematerialiseringen och vad får man den ifrån. All energi som vi får från solenergisatteliterna utgör en bråkdel av den energi som behövs för att materialisera en person på 70 kg.
Men jag kom på en idé.
Man använder energin som frigörs vid dematerialisering av objekt A, till att materialisera något annat, objekt B, samtidigt som man materialiserar det man dematerialiserat, objekt A, genom att få energi från dematerialisering av objekt B. Därvid får man två lika stora objekt A och B att byta plats. Genialt, eller hur. Jag tillverkade en prototyp kallad DMX, Dematerialisering, Materialisering där X står för exchange. Eftersom jag väger 70 kg fyllde jag DMX-maskinen med 70 kg blandning av köttfärs, fett och benmjöl och när jag kommit ner i Simsons mage så aktiverade jag DMX-maskinen.
Tack vare min DMX-maskin kommer det åter att vara möjligt att transportera människor genom skrotsfären. Min fantasiska uppfinning kommer att göra mig berömd! Givetvis skall både du Margareta och även du Kristina få komma med på Nobelfesten när jag får Nobelpriset för min fantastiska maskin.
Margareta:
Snälla Susanna, säg att det där inte är sant. Det finns ingen DMX-maskin. Det skulle bli stora problem för mig. Tänk dig när jag sitter i rätten och har visat filmen från robotbina, så vänder sig domaren till försvarsadvokaten. Då hävdar hon att hennes klient är oskyldig. Han har blivit kidnappad av den verkliga gärningsmannens medbrottslingar som tvingat in honom i en DMX-maskin som bytt ut honom mot den verkliga gärningsmannen strax innan han blev gripen av polisrobotarna. Sedan får jag ett jäkla besvär att bevisa att det inte varit något utbyte med en DMX-maskin.
Kristina:
Oroa dig inte Margareta. Jag tror inte att det finns någon DMX-maskin. Jag tror att det är en mer avancerad version av tårtundret vid kyrkkaffet. Vid kyrkkaffet brukar jag ta fram ett serveringsfat som jag ställer på ett serveringbord som Susanna har konstruerat. Därefter tar jag fram ett kupat lock, visar att det är tomt varefter jag ställer det på serveringsfatet. Ber en bön om att Gud skall välsigna oss med tårta till kyrkkaffet. Lyfter på locket och där står en tårta. Det jag behöver göra är att införskaffa en tårta som jag i förväg satt in i ett kylfack i serveringbordet, varvid en robot inne i bordet flyttar tårtan till serveringsfatet när jag har satt locket på serveringsfatet. Om du kollar Simson så hittar du säkert en dragkedja på magen som Susanna har kommit ut genom.

Margareta sätter sig ner och känner på Simson under magen. Därefter reser hon sig och vänder sig mot Kristina.

Margareta:
Du, har rätt Simson har en dragkedja på magen.
Susanna:
Jag måste ju ha en reservutgång ifall maskinen inte skulle fungera.
OK. Avslöjad,det finns ingen DMX-maskin.
Om det varit en riktig orm hade jag med chipet som jag har opererat in i Simson kunnat dressera honom att lägga sig över en lucka i golvet när han slukade mig. Luckan öppnas och en robot drar upp dragkedjan och jag glider ned i luckan. En annan robot stoppar in ett munstycke och fyller Simsons mage med matblandningen samtidigt som jag försvinner ner genom golvet. Därefter drar roboten igen dragkedjan och luckan stängs. Men Simson är en robotorm så de byten som han slukar överlever. Jag har monterat in utrustning som ser till att hans byten sövs ner och hålls vid liv och hans tänder är av gummi så att ingen skall bli skadad. När Simson slukade en väninna plockade jag ut henne varefter hon fick ligga och sova tills hon vaknade. Men om man matar Simson med dött organiskt material då blir det upplöst i syra och används till att driva ormens bränsleceller som får luft via andningsröret. Jag kom ut genom luckan i golvet när du gick för att släppa in Kristina och Simson har blåst upp magen med luft för att det inte skall synas att jag inte är kvar i den. Är det inte en häftig orm som jag har konstruerat?
Men tänk hur fantastiskt det skulle ha varit om jag lyckats uppfinna en DMX-maskin. Var för några månader sedan på en stor internationell konferens om transport genom skrotsfären där jag presenterade ett bidrag om hur omöjligt det är med teleportering. Många som lyssnade på bidraget, men att bara studera sånt som är omöjligt kommer inte att ge mig det stora genombrott som jag behöver om jag skall bli berömd och få Nobelpriset. Min professor säger att visserligen är det otacksamt att studera lösningar på ett omöjligt problem, men vårt arbete leder vetenskapen framåt och kanske någon dag någon kan finna en lösning baserat på det arbete vi gjort. Men nu har anslaget tagit slut så jag måste sluta på KTH.

Det hörs en melodi och Susanna tar upp en mobil ur en ficka och fingrar på den.

Min professor har skickat ett meddelande att hon fixat pengar från en stipendiefond så jag får vara kvar i ytterliggare sex månader.
Margareta:
Gratulerar då kan du fortsätta på KTH. Det är ju så svårt att hitta annat jobb nu för tiden.

Margareta kramar om Susanna.

Kristina:
Men om du inte kan bli berömd på att forska på ett olösligt problem så kan Simson göra dig berömd. Du kan ge dig ut på turné med Simson. Det är säkert många som skulle vilja se dig bli slukad av Simson i föreställningen; Kvinnoslukare Simsons måltid.

SLUT